Deppig dag

publicerat i Allmänt, Hund & Familj, Kroniskt sjuk, Livet - Glädje & Sorg;
Igår sken solen, vi hade Zimba på besök och det var full fart i huset.....Bernie lekte och busade med sin vän och leran flög i badrummet när jag var tvungen att duscha av de små tassarna. Jag fattar inte att en gräsmatta kan se så grön ut och sen när man börjar gå på den så är det som en gyttjebana! Det är så trevligt när två hundar jagar varandra på den gröna gräsmattan och sen kommer in......fortfarande glatt springandes......med leriga tassar.....ja, ni fattar själva! Och vi har dessutom vit soffa.....numera med en filt över. 
Ändå njuter jag av att se när hundarna leker, jag blir lycklig över det. De ser så himla lyckliga ut, de har inga bekymmer alls utan det är bara glädje hela tiden......och det ger mig en sån glädje att titta på dem och få vara delaktig i deras lycka.....så jag bryr mig inte om de små leriga tassavtrycken på parketten. 
Idag fick jag igen för gårdagen, min kropp vill inte alls vara med idag så det blev en promenad och sen bara vila......jag har inte orkat med något......jag avskyr detta. Det gör mig så ledsen......
Fast det hjälper inte att deppa ihop, inget blir bättre av det......och imorgon får jag komma ihåg att tänka på vad jag gör.....måste komma ihåg vilan och balansen som numera är så väldigt viktig! 
Nu ska jag ägna en stund åt att titta på lampor på nätet, jag vill ha ny lampa i fönstret i köket men jag har svårt att hitta någon jag gillar. Jag vet när det är rätt, det känner jag i magen men efter två år har jag fortfarande inte hittat den "rätta". Hur svårt kan det vara liksom, att hitta en lampa till köket! Löjligt egentligen.....men sån är jag! 
Godnatt🤗

(null)

Igår sken solen och idag stormar det......längtar efter vår!

(null)


Taggar: 2020, cockerpoo, hund, hundliv, hälsa, kroniskt sjuk, livet;

Kommentera inlägget här :